International Association of Personal Leadership – IAOPL™ er en non-profit organisation, hvis formål er at støtte og udvikle værktøjer og metoder inden for ledelse og salg gennem programmer og standarder.

Vi ønsker, at fremme udbredelsen af Personal Leadership Program – PLP™ og Personal Selling Program – PSP™ og gøre dem endnu mere eftertragtede inden for udvikling af ledelse og salg.

IAOPL™ har siden 2012 certificeret over 1000 personer, som er dedikeret i at fremme PLP™ og PSP™ ved at sætte høje faglige og kvalitetssikre standarder samt opbygge netværk af uddannede PLP™ og PSP™ practitioners.

Vi tilbyder professionelle og andre med interesse for ledelse og salg den nyeste information og udvikling inden for området.

Vores mission er at understøtte PLP™ og PSP™ udøvere til at agere professionelt og ansvarligt for kollektivt at skabe en positiv forskel i samfundet og verden. IAOPL™ ønsker at fremme den individuelle frihed og give den enkelte de nødvendige personlige kompetencer, der skal til, for at være der, hvor han/hun er allerbedst, og dermed har adgang til sit fulde potentiale.